Adresa: Glavna br. 10 - 21217 Bačko Gradište | +381 (0)63 47 13 21 | +381 (0)21 80 65 43


Menu

Ultra niskoenergetska kuća Padina

U Padini, u blizini Pančeva počela je izgradnja ultra niskoenergetske kuće od Thermo-Block A+ elemenata od 35cm debljine. Porodica Kotvaš se odlučila za Thermo-Block sistem gradnje, nakon posete jedne od prvih naših ultra štedljivih kuća u Bačkom Gradištu. Odluku o tome, da će koristiti ovaj genijalan sistem gradnje, doneli su 17. januara ove godine, kad su se i lično uverili u izuzetnu termoizolacionu sposobnost ovakvih objekata.

Uverili su se svojim očima u to da pomenuta kuća u Bačkom Gradištu funkcioniše bez klasičnog sistema za grejanje (kuća nema dimnjak, gasni priključak čak ni trofaznu struju) čak i u najhladnijim zimskim danima.

Znali su šta hoće. Imali su u glavi jasan plan kuće, pošto su pre toga već imali jedan neuspeli pokušaj kupovine montažne kuće, sa čijim kvalitetom izrade nisu bili zadovoljni. Zatim im je projektant preporučio Ytong elemente, čije su seizmičke i termičke karakteristike mnogo slabije od Thermo-Blockovih,  nedovoljne za ultra niskoenergetsku kuću. Koeficijent toplotne provodljivosti(tzv landa-vrednost) neopora, od kojeg je napravljen Thermo-Block, je 3x bolja od pomenutog Ytonga. Armirano betonski plašt, gotovog Thermo-Block zida može da ima čak 5x veću pritisnu čvrstoću. Sigurnost vaše porodice je najvažnija. Thermo-Block je jedini građevinski materijal na tržištu Srbije koji u svega 25cm debljine zida ispunjava aktuelni propis za U-vrednost fasadnih zidova BEZ DODATNE TERMOIZOLACIJE!!! Kod ove kuće upotrebljeni Thermo-Block A+ element od 35cm debljine ima, fenomenalnu U-vrednost od čak 0,15W/m2K, što je upola manje od zakonom propisanog minimuma termoizolacije.

Čestitamo porodici Kotvaš na odluci!

SIGURNI smo u to da su doneli pravi izbor i da će biti prezadovoljni sa svojom novom kućom, da će za sebe i svoju decu obezbediti pored toplog doma i izuzetno kvalitetan ambijent za život, kako leti tako i zimi, bez alergena, kondenzacije i plesni na zidovima. U ovoj kući će imati niže troškove grejanja po sezoni, od troškova kablovske televizije i interneta. Čestitke još jednom na pravoj odluci, i želimo da dugo godina uživate u svojoj fenomenalnoj kući u zdravlju i sreći!

Pozovite i zakažite besplatne konsultacije!

Telefoni: 063 471 321 i 021 806 543

Facebook Google+
×

Registrujte se na naš newsletter, da među prvima dobijete informacije o akcijama i specijalnim ponudama