Adresa: Glavna br. 10 - 21217 Bačko Gradište | +381 (0)63 47 13 21 | +381 (0)21 80 65 43


Menu

Thermo-Block bazeni brzo i energetski efikasno

Kad se pomene reč termoizolacija, većini ljudi u glavi se pojavi slika majstora fasadera koji na skeli radi  sa pločom stiropora u rukama. Međutim termoizolacija je mnooogo više od fasadne izolacije.

Svaka kuća pored zidova ima temelje, pod i krov. Ti delovi objekta isto moraju da budu termoizolovani da bi efekat bio maksimalan i novac potrošen na termoizolaciju bio isplativ u rekordnom roku na samoj uštedi potrošene energije za grejanje i hlađenje objekta, isplatio uložena sredstva i nastavio i dalje da štedi Vaš novac.

Za postizanje maksimalnog učinka sve spoljašnje površine objekta treba da budu izolovane približno jednako.  U stručnim krugovima to se zove termo omotač. Izrada termo omotača najednostavnija je prilikom gradnje kuće, kod postojećih objekata je već mnogo teže (skuplje) izvesti bez grešaka i kompromisnih rešenja. Thermo-Block sistem gradnje je napravljen tako da pored odlične termoizolacije obezbeđuje izvedbu bez termo mostova brzo lako i jednostavno.

Projekti kuća spremni za izgradnju, pogledajte više na adresi: www.stedljivekuce.rs

To su tipske energetski efikasne kuće sa gotovim projektima, oni koje se odluče za ključ u ruke varijantu dobijaju besplatan projekat. Najtraženiji su projekti kuća do 100m2 stambene površine. Niste ograničeni na ovaj izbor projekata, možemo Vam bilo šta sagraditi po želji. Termoizolacija nije bitna samo u stambenim objektima. Ušteda energije je veoma bitna i u proizvodnim halama, poljoprivrednim objektima (farme, prasilišta), hladnjačama i bazenima za kupanje u kojima se zagreva voda.

Naša partnerska firma iz Beograda vrši izradu bazena od Thermo-Block sistema. Poslednji rad im je iz meseca jun 2016. u naselju Vojka u blizini Stare Pazove, gde su za kratko vreme sagradili na veoma profesionalan način bazen osnove 10x5m i uredili okolinu.

Pozovite i zakažite besplatne konsultacije!

Telefoni: 063 471 321 i 021 806 543

Facebook Google+
×

Registrujte se na naš newsletter, da među prvima dobijete informacije o akcijama i specijalnim ponudama